Koninklijk Philharmonisch Gezelschap Venlo

In 2022 vieren we het 200-jarig bestaan van onze harmonie, het ‘Koninklijk Philharmonisch Gezelschap Venlo’. En met 200 jaar muziek in Venlo zit er ook nog steeds muziek in ons gezelschap: een groeiend aantal leden en een orkest dat elke week met groot plezier repeteert onder de leiding van onze dirigent Robbert Paul.

Als oudste muziekgezelschap van Venlo gaan we het komende jubileumjaar groot en groots vieren! Een jaar waarin wij ons als harmonie willen presenteren aan Groot Venlo, met een uitgebreid jubileumprogramma.

Ons jubileumjaar start op 1 juli 2022 en loopt tot en met 3 juli 2023. Het wordt een jaar vol mooie optredens en een tijd van feest vieren met iedereen die ons een warm hart toedraagt.

Uiteraard maken we een muzikale start! Dat doen we onder andere met een gezellige reünie op zaterdag 2 juli 2022 bij Grand Café Maagdenberg (Maagdenbergplein 11 in Venlo). Op deze dag gaan we samen met jullie herinneringen ophalen en muziek maken.

Hierbij nodigen we jullie als oud-leden met partner uit voor deze dag. Wil je nog een keer meespelen met de harmonie? Dat kan! Ben je niet meer in het bezit van een instrument, dan proberen we dit voor jou te regelen. Laat het ons bij je aanmelding even weten.

Het programma:

13.00 uur Ontvangst

13.30 uur Repetitie met (oud-)leden: speel mee of geniet van de muziek)

14.30 uur Ontvangst van alle anderen met koffie/thee en vlaai

15.30 uur Presentatie door Sef Derkx: ‘200 jaar Koninklijk Philharmonisch Gezelschap Venlo’

17.00 uur Optredens opleidingsorkest/Nieuw Talent Orkest/harmonie met reünisten

18.45 uur Buffet en aansluitend nog een gezellig samenzijn

In verband met reserveringen en kosten vragen we een bijdrage van € 10,00 per persoon voor deze dag. Gelieve deze bijdrage over te maken op rekeningnummer Rabobank NL83 RABO 0126 3982 91 ovv ‘bijdrage reünie 2 juli 2022’.

Jij bent er toch zeker ook bij? Meld je uiterlijk 10 juni aan door bijgaand aanmeldformulier in te vullen: shorturl.at/gwJMT.

Vragen? Stel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel Harold Roodbeen op 06 533 683 12.